Skip to content

Au început evacuările în Florida. Uraganul Irma se apropie, urmat de uraganele Katia şi Jose – Video

Două alte furtuni gigantice formate în Oceanul Atlantic – Katia şi Jose – au crescut la nivelurile uraganelor, iar acum urmează traseul uraganului Irma, îndreptânduse către Caraibe şi spre coasta de sud a Floridei.

Katia, un uragan de categoria 1, a ajuns în Golful Mexic şi se aşteaptă lovească Mexicul vineri seară sau sâmbătă dimineaţă, ora locală.

Jose, ca şi Katia, este un uragan de categoria 1, cu viteza vântului de 75 mph. Este localizat în Atlantic şi se deplasează în spatele uraganului Irma, în direcţia nord-vest. Cu toate acestea, este mai puţin probabil ca Jose ajungă pe uscat. Acest articol este preluat de pe site-ul de știri NEWS ROMANIA!

Cu cele trei uragane de pe harta simultan, toată atenţia este îndreptată către Irma, care miercuri a lovit insulele Barbuda, St. Martin şi Anguilla.

“Barbuda este literalmente distrusă, a declarat premierul insulelor Antigua şi Barbuda, Gaston Browne.

Aproximativ 1800 de persoane locuiesc în Barbuda. Uraganul Irma a devastat peste 90 % din insulă, iar comunicaţiile au fost întrerupte. Acest articol este preluat de pe site-ul de știri NEWS ROMANIA!