Skip to content

„CESAR MILLAN Live – Once Upon a Dog” revine la București cu un spectacol hipnotizant pentru toate vârstele

Cu o experiență de peste 25 de ani, renumitul expert în comportamentul și psihologia canină, Cesar Millan – Once upon a dog, va reveni la București în cadrul unui spectacol cu adevărat hipnotizant, după show-ul sold out din 2017. Până pe 15 ianuarie biletele au preț special.

De-a lungul carierei sale, a primit numeorase premii iar seria “Dog Whisperer with Cesar Millan” a fost nominalizată de 3 ori la Premiile Emmy. Show-ul a fost difuzat în peste 80 de țări din lume. De asemenea, cărțile lui Millan sunt valabile în 14 țări, iar până acum au fost vândute peste 2 milioane de copii. Împreună cu Illusion Millan, fosta lui soție, au înființat Fundația Millan, care în prezent poartă numele Proiectul CesarMillan PACK. Fundația a fost înființată pentru a acorda sprijin financiar adăposturilor și organizațiilor care se ocupă cu salvarea, reabilitarea și reamplasarea animalelor abuzate sau abandonate.

Deși tehnicile celebrului antrenor sunt des criticate, acesta a reușit să îmbunătățească sănătatea câinilor cu care a lucrat, a eliminat agresivitatea acestora și a adus armonie între ei și stăpânii lor. Show-ul “Cesar Millan LIVE Once Upon a Dog Tour 2018” va fi cel mai interesant și emoționant show din cariera acestuia.

cesarmillanbucuresti

Este un show pentru toate vârstele care va include sfaturi, clipuri, imagini din arhiva personală a antrenorului și amuzament.

Accentul va fi pus, așa cum e de așteptat, pe comportamentul celui mai bun prieten al omului. Evenimentul va fi dublat și în limba română de către un traducător profesionist.

În cadrul acestui eveniment vom învața cum să avem grijă în mod corect de câinii noștri, cum să le satisfacem nevoile, cum să clădim o relație bazată pe încredere și respect sau tehnici prin care să prevenim comportamentul agresiv al acestora.

Biletele pot fi achiziționate pe eventim.ro, la următoarele prețuri:

– Earlybird – până pe 15 ianuarie – Cat A 289 lei, Cat B 219 lei, Cat C 169 lei, Cat D 94 lei
– Presale 1 – până pe 15 februarie – Cat A 300 lei, Cat B 239 lei, Cat C 175 lei, Cat D 105 lei
– Presale 2 – până pe 1 aprilie – Cat A 320 lei, Cat B 250 lei, Cat C 185 lei, Cat D 120 lei
– La intrare – Cat A 350 lei, Cat B 280 lei, Cat C 190 lei, Cat D 130 lei

Dezvăluiri inedite: Prinţul Charles, surprins în baie de Prinţesa Diana în timp ce îi vorbea obscen Camillei Parker Bowles