AUSTRIA: Record de infectări raportate într-o zi de duminică. Viena înregistrează cele mai multe cazuri

După ce sâmbătă a fost stabilit un nou record negativ cu 1.747 de cazuri noi de coronavirus, numărul infectărilor atinge un maxim istoric pentru o zi de duminică.

De obicei se efectuează mai puține teste la sfârșit de săptămână, cifrele prezentate fiind întotdeauna mai mici duminică și luni. Cu toate acestea, comparativ cu săptămâna precedentă, evoluția infectărilor este puternic ascendentă. Duminica trecută au fost 896 de cazuri noi.

În ultimele 24 de ore s-au raportat 1.672 de infecții noi cu SARS-CoV-2 în toată Austria, 431 de cazuri noi și trei decese doar în Viena. O creștere a testărilor pozitive s-a înregistrat în toate cele nouă state federale.

Cifrele în detaliu – Burgenland: 44, Carintia: 53, Austria Inferioară: 356, Austria Superioară: 274, Salzburg: 182, Stiria: 86, Tirol: 167, Vorarlberg: 7, Viena: 431.

Până duminică, 18 octombrie, 64.806 de persoane din toată țara au contractat noul coronavirus, 893 de persoane au murit ca urmare a infecției și 49.561 s-au vindecat, informează Ministerul de Interne din Austria.

În prezent, 742 de persoane sunt internate cu COVID-19 și 135 dintre ele se află în unități de terapie intensivă, informează Heute.

România a actualizat lista țărilor cu risc epidemiologic. AUSTRIA a fost exclusă

Român din Austria, prins la frontieră cu mașina firmei primită în loc de salariu

AUSTRIA: Româncă urmărită internațional timp de zece ani, arestată în Viena

Urmărește NEWSROMANIA.NET pe - GOOGLE NEWS!