O româncă dată în urmărire internațională acum zece ani a fost arestată într-un apartament din cartierul vienez Favoriten.

Potrivit presei austriece, ea a fost depistată de polițiștii austrieci într-o locuință din Antonplatz. Românca în vârstă de aproape 58 de ani așteaptă acum extrădarea.

Cerasela Liliana Marolicaru s-a născut în Bârlad, județul Vaslui, dar domiciliul îl avea în Bicaz, județul Neamț. În septembrie 2008, T ribunalul Vaslui a condamnat-o la nouă ani de închisoare cu executare pentru aderare la grup infracțional organizat și complicitate la înșelăciune în formă continuată.

Sentința a rămas definitivă un an mai târziu printr-o decizie a Înaltei Curți de Casație și Justiție. Marolicaru a fost acuzată că făcea parte dintr-o grupare infracțională care în perioada ianuarie – aprilie 2006 a înșelat mai multe firme din România prin achiziționarea de diverse mărfuri pe care le plăteau cu file CEC fără acoperire.

Femeia mai fusese condamnată în perioada 2004 -2006 în mai multe dosare pentru înșelăciune și delapidare, astfel că pedeapsa i-a fost sdtabilită la nouă ani de închisoare cu executare. În perioada mai 2006 – septembrie 2007, Marolicaru a stat în închisoare.

După ce hotărârea de condamnare a rămas definitivă, Poliția Română a dat-o în urmărire națională și internațională în 20 octombrie 2010. După zece ani, infractoarea a fost prinsă.

Traficantă de ovule decedată de patru ani, încă urmărită de Poliția Română

Urmărit de 18 luni cu mandat european emis în Italia, prins cu viteză la volan lângă Fălticeni

Cetățean german, urmărit general pentru exploatarea unor sezonieri din România

Urmărește NEWSROMANIA.NET pe - GOOGLE NEWS!