AUSTRIA: Trei români au umplut 14 sacoșe de cumpărături până la refuz și au plecat fără să plătească

Trei cetățeni români au fost arestați pentru furturi comise la două magazine alimentare din Langenlois, Austria Inferioară. Au sustras diverse produse cu care au umplut până la refuz 14 sacoșe de cumpărături.

Marți, 15 noiembrie, românii în vârstă de 34, 35 și 37 de ani s-au dus la „cumpărături”. Și-au luat produse în valoare de câteva mii de euro și, după ce le-au pus în sacoșe, le-au așezat în portbagajul mașinii.

Mai mulți martori la furt i-au observat plecând cu mașina și au anunțat poliția. În Kirchberg am Wagram (districtul Tulln), o patrulă a reușit să oprească mașina.

Bunuri furate în valoare de circa 5.000 euro

Polițiștii au descoperit în portbagaj bunurile furate. Valoarea produselor este de aproximativ 5.000 de euro. În cele 14 sacoșe de cumpărături au înghesuit, printre altele, alune, ciocolată, conserve de pește și accesorii pentru periuțe de dinți electrice.

În urma investigațiilor s-a stabilit că cei trei bărbați au prădat două magazine alimentare din Langenlois. Cu toate acestea, românii nu și-au recunoscut vina în timpul primului interogatoriu. Au fost închiși în penitenciarul din Krems, scrie Krone.at.

AUSTRIA: Curier român angajat al GLS, arestat pentru furt din colete. Prejudiciul, 10.000 de euro

AUSTRIA: Imigranții reprezintă peste 25% din populație

AUSTRIA. Românii, loc fruntaș în rândul arestaților. Recomandările guvernului

Urmărește NEWSROMANIA.NET pe - GOOGLE NEWS!