Bărbat căutat de autoritățile din Austria pentru tâlhărie, arestat la frontiera română

Poliţiştii de frontieră din Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa-I.T.P.F. Iași au depistat şi reţinut un bărbat cu dublă cetăţenie, română și moldovenească, căutat de autorităţile din Austria, care este cercetat pentru săvârşirea infracțiunii de tâlhărie pe teritoriul Austriei.

Miercuri, 20 octombrie, în jurul orei 00.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa, județul Vaslui, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, pentru a intra în ţară, pasager într-un autocar, un bărbat cu cetățenie română și R. Moldova, în vârstă de 45 de ani.

La controlul de frontieră, polițiștii au constatat că pe numele bărbatului este emisă o alertă de punere în aplicare a unui mandat de arestare emis de către autorităţile din Austria, la data de 27.11.2019, acesta fiind cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie pe teritoriul Austriei.

Bărbatul a fost predat unei echipe operative din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale a Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

Un patron austriac și doi detectivi particulari din România, cercetați pentru șantaj și hărțuire

AUSTRIA: Un bărbat și-a mumificat mama ca să-i încaseze pensia

AUSTRIA dublează amenzile pentru viteză și perioada de suspendare a permiselor auto

Urmărește NEWSROMANIA.NET pe - GOOGLE NEWS!