Bărbat căutat de autoritățile din Austria și România pentru trafic de migranți, reținut la frontieră

Poliţiştii de frontieră din Punctul de Trecere a Frontierei Oncea au depistat şi reţinut un bărbat cu dublă cetăţenie, română şi moldoveană, căutat de autorităţile din Austria şi România, care este cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de migranţi.

Șoferiță de TIR, arestată pentru trafic de migranți în formă agravantă

Bărbatul în vârstă de 30 de ani s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, pentru a intra în ţară, pasager într-un autocar, sâmbătă, 18 iunie, în jurul orei 21.40.

La controlul de frontieră, polițiștii de frontieră au constatat că pe numele bărbatului sunt emise două alerte de punere în aplicare a unui mandat de arestare şi predare sau extrădare de către autorităţile din Austria, respectiv de către autorităţile din România, acesta fiind cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de migranţi.

10.000 de euro săptămânal, mita promisă la Frontieră pentru a permite traficul de migranți

Persoana în cauză a fost predată unei echipe operative din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale aparţinând Inspectoratului de Poliţie Judeţean Galaţi în vederea luării măsurilor legale ce se impun, informează un comunicat de presă al Poliției de Frontieră.

Urmărește NEWSROMANIA.NET pe - GOOGLE NEWS!