Skip to content

Bordel ilegal, descoperit lângă Viena. Poliția a identificat șapte românce

În ciuda pandemiei de coronavirus și a regulilor impuse pentru combaterea acesteia, în localitatea Baden bei Wien, în apropiere de Viena, s-a constatat un du-te-vino neîncetat de clienți într-un hotel-pensiune de pe Schlossgasse. Poliția a intrat imediat pe fir.

Hotelul-pensiune a fost preluat recent de un operator străin, însă este puțin probabil ca acest operator să aibă mult de-a face cu turismul convențional și cu înnoptările. Autoritatea districtuală a transmis poliției un ordin de inspecție, existând o puternică bănuială că de fapt în hotel se desfășurau activități de prostituție.

AUSTRIA: Spargeri cu daune de peste 1.000.000 de euro, comise de români în Tirol

Miercuri, 28 aprilie, un echipaj de poliție s-a dus la hotel și a percheziționat camerele. În timpul verificării, în jurul orei 17:00, au fost găsite în total șapte femei cu cetățenie română și au fost găsite documentele unei a opta românce.

AUSTRIA: Amendă de 450 de euro pentru aruncarea unui chiștoc din mașină

Femeile cu vârste cuprinse între 18 și 26 de ani sunt suspectate că s-au angajat în prostituție ilegală. După finalizarea anchetelor, rapoartele vor fi transmise autorităților responsabile.

Conform Heute.at, femeile care lucrau la bordelul ilegal erau contactate prin intermediul unui site de internet.

Urmărește-ne pe Google News! URMĂREȘTE-NE pe GOOGLE NEWS!