Bordel ilegal, descoperit lângă Viena. Poliția a identificat șapte românce

În ciuda pandemiei de coronavirus și a regulilor impuse pentru combaterea acesteia, în localitatea Baden bei Wien, în apropiere de Viena, s-a constatat un du-te-vino neîncetat de clienți într-un hotel-pensiune de pe Schlossgasse. Poliția a intrat imediat pe fir.

Hotelul-pensiune a fost preluat recent de un operator străin, însă este puțin probabil ca acest operator să aibă mult de-a face cu turismul convențional și cu înnoptările. Autoritatea districtuală a transmis poliției un ordin de inspecție, existând o puternică bănuială că de fapt în hotel se desfășurau activități de prostituție.

AUSTRIA: Spargeri cu daune de peste 1.000.000 de euro, comise de români în Tirol

Miercuri, 28 aprilie, un echipaj de poliție s-a dus la hotel și a percheziționat camerele. În timpul verificării, în jurul orei 17:00, au fost găsite în total șapte femei cu cetățenie română și au fost găsite documentele unei a opta românce.

AUSTRIA: Amendă de 450 de euro pentru aruncarea unui chiștoc din mașină

Femeile cu vârste cuprinse între 18 și 26 de ani sunt suspectate că s-au angajat în prostituție ilegală. După finalizarea anchetelor, rapoartele vor fi transmise autorităților responsabile.

Conform Heute.at, femeile care lucrau la bordelul ilegal erau contactate prin intermediul unui site de internet.

Urmărește NEWSROMANIA.NET pe - GOOGLE NEWS!