Skip to content

Microbuz cu români, accident grav în Austria. Două persoane decedate și patru grav rănite

Un accident cumplit a avut loc în dimineața acestei zile, în jurul orei 02.35, pe autostrada A1 din Austria. Doi români în vârstă de 17, respectiv 49 de ani au murit. Alte patru persoane sunt grav rănite.

Potrivit cotidianului Heute, microbuzul era condus de un român în vârstă de 38 de ani. Acesta nu a observat un vehicul de intervenție pentru lucrări care se efectuau pe autostradă și a intrat în plin în partea din spate a acestuia.

Se poate observa în fotografia de mai jos zona impactului, stânga spate. Vehiculul utilitar era staționat pe banda de urgență.

Accidentul a avut loc lângă St. Georgen im Attergau, districtul Vöcklabruck, la aproximativ 50 de km de Salzburg, localitate spre care se îndreptau românii.

Echipele de intervenție sosite la locul accidentului nu au mai reușit să-i resusciteze pe doi dintre români. Ceilalți, cu vârste cuprinse între 38 și 48 de ani, au fost duși de urgență la spital. Sunt grav răniți.

Autostrada a fost închisă în jur de două ore, iar apoi traficul s-a desfășurat cu dificultate. Poliția face cercetări pentru a stabili cauza accidentului. Microbuzul a fost grav avariat.

Urmărește-ne pe Google News! URMĂREȘTE-NE pe GOOGLE NEWS!