Poliţiştii de frontieră au descoperit un autoturism în valoare de 10.200 de euro care era căutat de autorităţile din Austria.

În data de 23 august 2020, în jurul orei 06.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Borș s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră cetăţeanul român S.O. în vârstă de 37 de ani.

Potrivit unui comunicat al Poliției de Frontieră, bărbatul se afla la volanul unui autoturism marca Citroen Jumper, înmatriculat în Austria. La controlul de frontieră, S.O. a prezentat şi documentele maşinii.

În urma verificărilor specifice, s-a constatat că mijlocul de transport figurează ca bun pentru confiscare, alertă introdusă de autorităţile din Austria.

Șoferul a declarat că a muncit la o firmă din Austria și din cauza neplății salariului de către angajator la data stabilită în contract, acesta a ajuns la un consens verbal de păstrare a mașinii până la plata integrală a salariului.

El le-a mai spus polițiștilor că nu știa că autoturismul era căutat de autorităţi. Maşina, în valoare de 10.200 de euro, a fost indisponibilizată la sediul instituţiei.

Poliţiştii de frontieră îl cercetează pentru tăinuire.

Mașină furată din Germania, transportată pe platformă, depistată la frontiera română

UNGARIA: Tânăr din Bârlad, jaf armat asupra unui autoturism în care erau trei românce

O româncă a rămas fără autoturismul cumpărat de la o firmă de leasing din Spania

Urmărește NEWSROMANIA.NET pe - GOOGLE NEWS!