BELGIA: Hoț român, lovit mortal de tren în timp ce fugea de la locul spargerii

Un tânăr român în vârstă de 21 de ani, fără reședință în Belgia, și-a pierdut viața în noaptea de 15/16 februarie într-o zonă de la marginea orașului belgian Gent după ce a fost lovit de un tren în timp ce fugea de la locul unei spargeri.

În seara de 15 februarie 2021, alarma antifurt a magazinului Coolblue din suburbia Mont-Saint-Amand/Sint-Amandsberg s-a declanșat în jurul orei 23.30.

Trei intruși au intrat în magazin după ce au spart o fereastră, conform publicației Sudinfo.be care preia un comunicat al Parchetului din Flandra de Est.

Chiar dacă polițiștii au ajuns rapid la locul jafului, cei trei hoți au reușit să scape. Unul dintre ei s-a îndreptat spre calea ferată aflată la aproximativ 100 de metri de magazin.

În timp ce traversa șinele, a fost lovit de un tren și a murit pe loc. O parte din pradă a fost găsită în apropierea cadavrului.

Un al doilea suspect, un român în vârstă de 24 de ani aflat și el în posesia unei părți din pradă, a fost arestat de poliție. Al treilea complice este încă căutat.

BELGIA: Patroni români, condamnați pentru sclavie modernă și amendați cu 48.000 de euro. Au fost denunțați de o firmă

  •  
  •  
ÎNSCRIE-TE acum pe pagina noastră de Facebook! - NEWS ROMANIA
error: ?