Jaful de la Lanciano: A fost prins și al patrulea român

Alexandru Bogdan Colțeanu, al patrulea român care a participat la jaful comis în vila soților Martelli din Lanciano, a fost reținut de către autoritățile italiene.

A fost prins în această seară în zona localității Caserta după ce a contactat o rețea de infractori cărora a încercat să le vândă un ceas, pe care îl furase din vilă, pentru a avea bani să fugă. Este considerat șeful bandei și este cunoscut cu antecedente penale.

Mama tânărului, când a aflat șocată faptele de care este acuzat fiul său, a declarat presei următoarele: „Dacă a fost el, sper să sufere la fel cum au suferit acei bătrâni!”.

Conform polițiștilor italieni, Colțeanu este cel care a tăiat urechea soției chirurgului pensionar. Ministrul de Interne, Matteo Salvini, a postat un mesaj prin care își arăta bucuria.

„A fost prins și al patrulea jefuitor străin infam. Pare a fi tăietorul de urechi!”

Alți trei români din județul Gorj, doi frați și un văr de-al lor, au fost deja arestați în cazul bătrânilor italieni torturați.

Este vorba de Ion – Cosmin Țurlică, de 20 de ani, Constantin – Aurel Țurlică, de 22 de ani, frați din comuna Drăgotești, județul Gorj, și de Aurel Ruset, de 25 de ani. Tinerii lucrau ziua ca zidari și grădinari, iar noaptea se transformau în periculoși jefuitori.

Bătrâni italieni, torturați și jefuiți de o bandă de români. Salvini: „Să putrezească în închisoare!”

Ziua erau zidari și grădinari, noaptea torturau bătrâni. Ei sunt românii arestați în Italia

 

  •  
  •  
ÎNSCRIE-TE acum pe pagina noastră de Facebook! - NEWS ROMANIA
error: ?