Skip to content

Monstrul din Caracal și-a RECUNOSCUT crimele. Le-a ucis pe Alexandra și Luiza

Suspectul principal din Caracal, Gheorghe Dincă, a recunoscut, duminică uciderea celor două fete dispărute, Alexandra şi Luiza, potrivit MEDIAFAX, care îl citează pe avocatul suspectului.

“Da, este adevărat. A recunoscut că le-a omorât pe amândouă. Sunt două fapte de omor. A oferit nişte explicaţii. Acum sunt din punctul dânsului de vedere, au venit aici pentru a întreţinere relaţii sexuale, au fost discuţii mai aprinse şi în urma acelor discuţii le-a lovit şi în urma loviturilor s-a întâmplat ce s-a întâmplat. Din declaraţiile dânsului au venit de bună voie”, a declarat Bogdan Alexandru, avocatul lui Gheorghe Dincă, pentru MEDIAFAX.

Gheorghe Dincă a fost adus duminică dimineaţa de Poliţie din nou la casa în care se presupune că a avut loc crima. Forţele de ordine păzesc zona, având în vedere tensiunile de seara trecută când oamenii s-au strâns la poartă.

Gheorghe Dincă a fost adus cu o dubă a Poliţiei, acesta aflându-se în custodia forţelor de ordine în baza unui mandat de arestare emis sâmbătă de Tribunalul Olt.

Alexandru Cumpănaşu, unchiul Alexandrei, spune că primele rezultate ale probelor ADN confirmă faptul că fata de 15 ani a fost în maşina lui Gheorghe Dincă. Acesta a declarat că este vorba de fire de păr şi de scociul cu care i-a fost lipită gura.

„Sunt foarte trist şi supărat şi voi lupta cu toată hidra asta nenorocită. S-au găsit probe de ADN care corespond Alexandrei în maşina acestui nenorocit, fire de păr şi scociul cu care i-a fost lipită gura. Probleme ADN cu privire la oase sau la ceea ce s-a întâmplat în casa aceea nu ştiu când vor veni. Probabil diseară, nu ştiu, aşa am înţeles eu, nu cred că durează şapte zile. Faptul că a fost în maşina acestui monstru şi probele confirmă asta, e un lucru pe care pe mine mă doare foarte mult. Fire de păr şi scociul pus pe gură (s-au găsit – n.r.). S-au putea în acel scoci să fie şi ADN-ul ei şi al lui”, a spus Alexandru Cumpănaşu, unchiul Alexandrei.

Acesta a mai spus că îşi doreşte ca toţi cei vinovaţi să plătească pentru ceea ce s-a întâmplat cu Alexandra.

Monstrul din Caracal a fost patron de firmă

Monstrul din Caracal le-ar fi tranşat pe adolescente în bucătărie, apoi le-ar fi descompus resturile umane cu acid

Godină: „Orice poliţist, cât ar fi de idiot, ar intra într-o casă din care se aud ţipete”

 

Urmărește-ne pe Google News! URMĂREȘTE-NE pe GOOGLE NEWS!