Reprezentanții Guvernului au declarat într-o conferință joi seara, 14 mai 2020, că odată cu intrarea în starea de alertă se mențin câteva restricții.

România intră în stare de alertă vineri, 15 mai 2020.

Se prelungește măsura suspendării zborurilor și a transportului rutier de persoane dinspre și către Austria, Belgia, Elveția, Franța, Germania, Iran, Italia, Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord, Regatul Țărilor de Jos, Spania, Statele Unite ale Americii și Turcia pentru o perioadă de 15 zile.

Sunt exceptate zboruri de transport, de intervenție, umanitare

Se suspendă transportul rutier internațional de persoane pentru toate cursele spre Italia, Franța, Germania, Spania, Turcia până în 1 iunie. Există și aici excepții.

Se mențin închise puncte de frontieră: Turnu, Salonta, Săcuieni, Valea lui Mihai (cu excepția trafic marfă), Carei, Negru Vodă, Zimnicea, Turnu Măgurele, Bechet, Sighetu Marmației, Rădăuți Prut, Oancea, Porțile de Fier, Orșova, Dr, Tr Severin, Moldova Nouă , Naidpș, Stamora Moravița, Foeni și Jimbolia.

Pe de altă parte, începând cu ora 00.00 a datei de 15 mai, cei care ajung în țară se izolează obligatoriu la domiciliu, indiferent de unde vin.

IZOLARE la domiciliu pentru toate persoanele care vin din străinătate începând din 15 MAI

  •  
  •  
ÎNSCRIE-TE acum pe pagina noastră de Facebook! - NEWS ROMANIA
error: ?