UPDATE: Cei doi copii răpiți din Prahova de tatăl lor grec au fost găsiți de jandarmi în București

UPDATE: Cei doi copii răpiți din Prahova de tatăl lor grec au fost găsiți, marți dimineață, de jandarmi în București, în apropierea Ambasadei Greciei, informează Știrile ProTv. Bărbatul, care are antecedente penale în Grecia, a cooperat cu jandarmii.


Polițiștii din Prahova caută doi copii răpiți. Minorii sunt dați în urmărire și în consemn la frontieră

Polițiștii din Prahova caută doi copii care au fost luați de tatăl lor, fără acordul mamei. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lipsire de libertate și nerespectarea hotărârilor judecătorești.

Cei care pot oferi informații care să conducă la depistarea copiilor sunt rugați să sune la numărul unic de urgență 112 sau să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție.

La data de 5 martie 2018, ora 15.30, polițiștii din Prahova au fost sesizați de o femeie din localitatea Vărbilău, mama a doi copii, de 8 și 10 ani, despre faptul că cei doi copii ar fi fost luați de tatăl lor, fără acordul său.

Polițiștii au demarat imediat căutările, minorii fiind dați în urmărire și în consemn la frontieră.

Fetița se numește Micheloudakis Kalliopi, are 10 ani și următoarele semnalmente: 1,15 – 1,20 m. înălțime, constituție astenică, păr lung, șaten, ochi căprui, fața ovală, ten măsliniu. La momentul dispariției era îmbrăcată cu geacă de culoare gri cu glugă îmblănită, pantaloni tip jeans de culoare albastru deschis cu tăieturi, ghete negre cu blană crem albă, căciulă de culoare roz, cu model gri, fular de culoare roz.

Băiețelul se numește Micheloudakis Georgios, are 8 ani și următoarele semnalmente: 1,15 – 1,20 m. înălțime, constituție astenică, păr scurt șaten, ochi căprui, lipsă dinți partea superioară, incisivi centrali și laterali. La momentul dispariției era îmbrăcat cu geacă de culoare gri închis, cu glugă îmblănită, pantaloni negri cu model alb și o aplicație fosforescentă, ghetuțe îmblănite de culoare gri cu maro, fes gri cu linii verzi, fular gri cu linii albastre.

Din cercetări a reieșit că, printr-o hotărâre judecătorească definitivă, tatăl nu avea drept de vizită și ar fi luat copiii de pe stradă, în timp ce se aflau cu o vecină a mamei, care îi luase de la școală.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lipsire de libertate și nerespectarea hotărârilor judecătorești, cercetările fiind continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Vălenii de Munte.

 

Urmărește NEWSROMANIA.NET pe - GOOGLE NEWS!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *