Actrița Charlize Theron își crește băiețelul ca fată. „Da, şi eu credeam că e băiat”

Actriţa sud-africană Charlize Theron a declarat că îşi creşte primul copil ca fată după ce îl prezentase iniţial ca băiat, relatează Press Association, citată de Agerpres.

Cresc ”două fete frumoase”, a declarat recent Charlize Theron, în vârstă de 43 de ani.

Vedeta de la Hollywood a explicat că Jackson, în vârstă de şapte ani – unul dintre cei doi copii adoptaţi de actriţă – avea trei ani când i-a spus: ”Eu nu sunt un băiat!”.

”Da, şi eu credeam că e băiat. Până când s-a uitat la mine când avea trei ani şi mi-a spus: ‘Eu nu sunt un băiat!”’, a povestit vedeta pentru Daily Mail.

”Aşa că, iată! Am două fete frumoase pe care, ca orice părinte, vreau să le protejez şi să le văd cum evoluează. S-au născut aşa cum sunt şi sunt în locul în care se vor descoperi pe măsură ce vor creşte şi unde vor fi cine vor dori să fie; nu decid eu acest lucru”, a spus actriţa.

”Rolul meu ca părinte este să le celebrez, să le iubesc şi să mă asigur că au la dispoziţie tot ceea le este necesar pentru a fi ceea ce vor să fie. Şi voi face tot ce îmi stă în putinţă pentru copiii mei, ca ei să aibă acest drept şi să fie astfel protejaţi”, a adăugat vedeta.

Theron, cunoscută în special pentru rolurile interpretate în filme precum ”The Devil’s Advocate” şi ”Mighty Joe Young”, i-a adoptat pe Jackson – în 2012 – şi pe August, trei ani mai târziu.

Aceasta nu este prima dată când Theron a declarat că are de fapt două fiice. Anul trecut, în luna decembrie, ea i-a spus actorului Michael B. Jordan din ”Black Panther” că are ”două fetiţe frumoase, de culoare, afroamericane”.

  •  
ÎNSCRIE-TE acum pe pagina noastră de Facebook! - NEWS ROMANIA
error: ?