Aeroportul Internaţional “Traian Vuia” din Timişoara se poate vizita virtual

Aeroportul Internaţional “Traian Vuia” din Timişoara este primul aeroport disponibil online în Google Maps Indoor, dezvoltând o nouă facilitate pentru pasagerii săi, dar şi pentru cei care doresc să facă un tur virtual al aeroportului.

“Această facilitate este utilă pentru un pasager care îşi planifică primul zbor spre sau de la Timişoara, pentru că se poate familiariza mult mai uşor cu fluxurile aeroportului înainte de a pleca spre aeroport, dar şi pentru cei care au nevoie de diferite informaţii, despre zone comerciale, spaţii publicitare, zone de acces, pentru a-şi crea o imagine şi de a înţelege mai bine cum sunt amplasate toate acestea. Credem că noua tehnologie trebuie să fie pusă la dispoziţia pasagerilor şi colaboratorilor noştri, iar această facilitate este una cu o utilitate practică pe care dorim să o extindem şi în noul terminal ce se va construi în perioada 2019-2020”, a declarat directorul aeroportului, Daniel Idolu, într-un comunicat.

Turul virtual al interiorului aeroportului poate fi accesat prin Google Maps de pe PC, tableta sau smartphone-ul utilizatorului, conectate la internet.

Aplicaţia oferă o mulţime de funcţionalităţi utile, o hartă interactivă, imagini cu zona de parcare, punctele de taxare parcare, zonele de check-in, magazinele, porţile de îmbarcare, saloane business şi VIP.

Pentru a începe turul digital, utilizatorii trebuie doar să acceseze Google Maps – Aeroportul Timişoara şi să plaseze iconiţa galbenă Pegman (din stânga jos a ecranului) în zona pe care doresc să o viziteze. Apoi, cu ajutorul săgeţilor, pot alege direcţia dorită pentru o plimbare realistă prin aeroport.

  •  
ÎNSCRIE-TE acum pe pagina noastră de Facebook! - NEWS ROMANIA
error: ?