ATENȚIE când vă duceți mașina la spălătorie! Unui argeșean i-a fost furat autoturismul chiar de un angajat ”model”

Și-a dus mașina la spălat și a rămas fără ea. Un argeșean s-a trezit că autoturismul i-a fost furat chiar de un angajat al spălătoriei. Păgubitul a lansat un anunț pe internet si oferă o recompensă pentru găsirea mașinii. Polițiștii le recomandă șoferilor să nu își lase mașinile nesupravegheate în spălătorii sau la service.

Bărbatul și-a lăsat pentru câteva ore bolidul de lux la o spălătorie din cartierul piteștean Găvana urmând să îl recupereze ulterior. Seara a primit o veste neașteptată de la patronul firmei.

Proprietarul mașinii a fost șocant când a aflat că autoturismul în valoare de 17.000 de euro i-a fost furat chiar de un angajat al spălătoriei.

Deși recidivist, aflat sub control judiciar, bărbatul în vârstă de 37 de ani din Slatina era un angajat model. Patronul susține că nu a avut niciodată probleme cu el.

Din primele cercetări poliția a stabilit că pe lângă furt bărbatul se face vinovat și de conducere fără permis, deoarece nu deține carnet auto, informează stiri.tvr.ro.

Poliția le recomandă șoferilor să nu își lase mașinile nesupravegheate în spălătorii sau unități service, iar în situații deosebite vehiculul să fie predat în baza unor documente.

Urmărește NEWSROMANIA.NET pe - GOOGLE NEWS!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *