Skip to content

Brenda din „Beverly Hills, 90210” divorțează pentru a treia oară

Brenda din „Beverly Hills 90210” divorțează pentru a treia oară

Actriţa Shannen Doherty, cunoscută în principal datorită serialului „Beverly Hills, 90210” în care a jucat rolul Brenda Walsh, divorţează de cel de-al treilea soţ, fotograful Kurt Iswarienko.

Vineri, 21 aprilie, actriţa americană, în vârstă de 52 de ani, a depus actele oficiale prin care solicită divorţul de Kurt Iswarienko, punând astfel capăt unei căsnicii ce a durat 11 ani şi jumătate, informează site-ul revistei People.

Asemănări izbitoare între actori contemporani și personaje din trecut

„Divorţul era ultimul lucru pe care Shannen şi-l dorea. Din păcate, a simţit că nu i-a rămas altă opţiune”, a declarat agentul ei de presă, Leslie Sloane.

Brenda din „Beverly Hills 90210” divorțează pentru a treia oară
Brenda Walsh

Conform documentelor depuse la tribunal şi consultate în premieră de site-ul TMZ, cuplul se despărţise încă din luna ianuarie. Shannen Doherty a cerut pensie alimentară şi a solicitat instanţei să nu îi acorde pensie alimentară soţului ei. Cei doi foşti parteneri de viaţă nu au copii.

Shannen Doherty şi Kurt Iswarienko s-au căsătorit în octombrie 2011. Actriţa a mai fost căsătorită de două ori: cu Ashley Hamilton, în perioada 1993-1994, şi cu Rick Salomon, în perioada 2002-2003.

Actorul Luke Perry, care a jucat rolul lui Dylan în serialul Beverly Hills 90210, a încetat din viață

Anunţul despre noul ei divorţ a fost făcut la mai puţin de o lună după ce actriţa le-a spus fanilor că „se simte minunat”, la o convenţie dedicată serialelor TV din anii 1990 şi organizată în Hartford, Connecticut.

Vedeta americană şi-a petrecut ultimii ani luptând împotriva unui cancer mamar în stadiul 4.

Shannen Doherty a fost diagnosticată prima dată cu cancer mamar în 2015. Boala ei a intrat în remisiune doi ani mai târziu, însă a revenit în 2020 sub forma unui cancer în stadiul 4.