Dezvăluiri inedite: Prinţul Charles, surprins în baie de Prinţesa Diana în timp ce îi vorbea obscen Camillei Parker Bowles

Recent, au fost date publicităţii detalii şocante despre Prinţul Charles, care a fost auzit de Prinţesa Diana vorbind murdar cu Camilla, în timp ce se afla în baie.

Diana i-a mărturisit întâmplarea unui cameraman, cu cinci luni înainte de a muri, în 1997, acesta fiind chemat în secret la Palatul Kensington.

El a înregistrat-o pe Diana vorbind şi apoi a ţinut un jurnal din care au fost descoperite acum extrasele.

“Ea i-a prins pe Charles şi Camilla în flagrant după ce a ascultat convorbirile sale telefonice”, a spus el.

camilla
Foto: Getty

“În timpul uneia din acestea, Charles stătea pe scaunul de toaletă“.

Potrivit The Sun, cameramanul a remarcat mai târziu că Diana a descris conversaţiile ca fiind sex la telefon.

Afirmaţiile sale au fost dezvăluite cu doar câteva ore înainte ca înregistrările separate înregistrate de antrenorul de voce al Dianei, Peter Settelen, să fie difuzate pentru prima dată pe Channel 4.

El a spus că, într-o altă înregistrare, Diana a promis să facă “tot ce este posibil” pentru a-l opri pe Charles să devină rege, adăugând că ea s-a văzut ca fiind “puterea din spatele lui William”.

În altă înregistrare de zece minute, Diana a spus că Charles ştia despre relaţia ei cu James Hewitt, dar nu-i păsa.

Cameramanul anonim, care locuieşte acum în America, a fost plătit cu 5000 de lire sterline pentru sesiunile de înregistrări.

Documentaristul Desmond Wilcox, despre care se spune că l-a pus pe cameraman în contact cu Diana, a susţinut într-o carte că el a fost abordat de serviciile secrete britanice MI5 cu privire la înregistrări, dar nu a fost găsit.

Urmărește NEWSROMANIA.NET pe - GOOGLE NEWS!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *