Skip to content

Din secretele însoţitorilor de zbor: Obiceiuri şocante care pot dezgusta pasagerii

Mai mulţi însoţitori de zbor au dezvăluit unele dintre cele mai urâte şi incredibile obiceiuri practicate în timpul serviciului.

Mulţi recunosc că oferă servicii mai bune şi atenţii suplimentare atunci când au parte de pasageri care sunt politicoşi. Iar aceştia ar trebui să fie drăguţi cu însoţitorii de zbor, după ce vor afla o parte dintre secretele echipajelor companiilor aeriene.

Astfel, utilizatorii de pe forumul online Quora, au povestit că au făcut lucruri incredibile şi dezgustătoare în timp ce lucrează.

Ishrat Parveen, care este steward al unei companii aeriene, a recunoscut că mulţi însoţitori de zbor au mâncat regulat din mâncarea pasagerilor, pe măsură ce era servită acestora.

El a scris: “Am văzut membrii echipajului care gustau dintr-o ceaşcă de ceai sau din alimente, înainte de a le servi pasagerilor”.

Apoi a continuat: “Membrii echipajului fac sex în paturile pentru dormit, aşa că eu pun întotdeauna o pătură şi apoi dorm pe ea, aceste paturi având o «istorie» nu foarte curată.”

Cu toate acestea, el a povestit şi unele dintre aspectele pozitive pentru care ar putea chiar avea probleme.

Parveen a recunoscut că “de multe ori facem pentru pasageri lucruri care contravin regulamentului, ceea ce ne-ar putea aduce un avertisment sau chiar concedierea”, explicând că oferă călătorilor cu bilete economy “facilităţi sau mâncare şi băuturi din clasa business”.

https://www.youtube.com/watch?v=Sa2brpTUKNQ

El continuă să explice că nu este vorba de toţi membrii echipajelor, deoarece un astfel de comportament este interzis.

“Nu trebuie să ajungeţi la concluzia că însoţitorii de zbor fac astfel de lucruri cu orice ocazie pe care o au. Se întâmplă într-un caz din zece şi, de obicei, urmează o concediere pentru abuz în timpul serviciului“, a mai spus el.

Toate acestea nu sunt însă cele mai oribile secrete ale personalului aeronavelor, scrie Express.co.uk

Recent, a ieşit la lumina şi povestea din spatele căştilor oferite în avioane. Cum sunt rareori schimbate, ajung să fie folosite de sute de oameni înainte de a fi înlocuite cu unele noi.

La fel se întâmplă şi cu păturile şi pernele, astfel încât pasagerii ar trebui să fie conştienţi că se pot transmite germeni periculoşi prin intermediul lor, deoarece nu sunt prea des spălate.

Dezvăluiri inedite: Prinţul Charles, surprins în baie de Prinţesa Diana în timp ce îi vorbea obscen Camillei Parker Bowles