Skip to content

După ce a fost acuzat de molestare sexuală, Kevin Spacey a dezvăluit că e gay

Actorul Anthony Rapp a declarat că Spacey i-a făcut avansuri sexuale când avea 14 ani. Replica: ”Nu îmi amintesc. Dacă e adevărat, îmi cer scuze”. În plus, Spacey a profitat de ocazie pentru a povesti mai mult despre viața lui intimă.

Anthony Rapp a povestit un episod întâmplat în 1986, an în care el avea 14 ani și Spacey 26. Rapp a declarat că a fost invitat la o petrecere în casa lui Spacey. Pe timpul serii, pentru că era unicul băiat prezent, a început să se plictisească și s-a dus să se uite la TV într-un dormitor. La un moment, după ce invitații au plecat, Spacey, probabil beat, ar fi intrat în cameră și l-ar fi împins în pat, făcându-i avansuri cu caracter sexual. Rapp a reușit să scape de Spacey și să plece. Nu a dezvăluit niciodată această poveste de-a lungul anilor și a explicat pe Twitter că a făcut acest lucru doar acum fiind încurajat de femeile care au denunțat molestările din partea lui Harvey Weinstein.

Răspunsul premiatului cu Oscar – pentru ”Suspecți de serviciu” și ”American Beauty” – a sosit tot printr-o postare pe Twitter. ”Am mult respect și multă admirație pentru Anthony Rapp ca actor. Am fost îngrozit de povestea sa. Sincer, nu îmi amintesc acea întâlnire de acum peste 30 de ani. Dacă m-am comportat așa cum spune el, îmi cer sincere scuze pentru ceea ce ar fi fost un comportament de bețiv total nepotrivit”, a scris Spacey. Apoi a adăugat: ”Această poveste m-a încurajat să spun mai multe despre viața mea. Am avut relații atât cu femei, cât și  cu bărbați. Am iubit și am avut întâlniri romantice cu diverși bărbați pe timpul vieții mele și acum am decis să trăiesc ca gay. Doresc să înfrunt acest aspect în mod onest și deschis”.