Skip to content

Fratele actorului Salman Khan se iubește cu o româncă. Iată cine este aceasta

Tabloidele sunt pline cu povești privind dragostea dintre Salman Khan și frumoasa Iulia Vântur, deși aceasta a susținut mereu că ea și actorul sunt doar ”prieteni buni”. Însă se pare că și actorul Arbaaz Khan, de 49 de ani, fratele lui Salman, a căzut în mrejele unei românce.

Alexandra Camelia este numele româncei care apare frecvent în fotografiile postate de indian pe Instagram. Într-un interviu recent, actorul a recunoscut că se întâlnește cu cineva: ”Ne întâlnim, da, dar nu suntem… Drumul e lung”, a declarat acesta, adăugând că ”încă se simte singur”.

Alexandrei îi place să scrie poezii, să călătorească și adoră mâncarea indiană. Anul acesta și-a schimbat culoarea părului din blond în brunet.

Alexandra Camelia & Arbaaz Khan

Potrivit presei indiene, Arbaaz și Alexandra s-au bucurat de o cină romantică la un restaurant din Mumbai joi, 5 octombrie. Cei doi se sorbeau din priviri în timp ce se țineau de mână și își șopteau vorbe dulci.

Malaika Arora, fosta soție a actorului

Arbaaz a divorțat la începutul acestui an de Malaika Arora, cu care s-a căsătorit în 1997, însă cei doi au o relație cordială și continuă să meargă împreună în excursii familiale.