Skip to content

ITALIA: Mulțumiri ale unui copil de 5 ani pentru medicul care îi tratează mama bolnavă de cancer. „Îmi venea să plâng”

Un ”Mulțumesc!” deosebit de special primit de un oncolog milanez care lucrează la Institutul European de Oncologie din Milano.

Copilul de cinci ani, sosit din Sardegna împreună cu familia sa, i-a mulțumit printr-un bilet șefului adjunct al Secției de Senologie, medicul Pietro Caldarella, pentru îngrijirile medicale acordare mamei sale.

”Acestea sunt economiile mele pentru cercetarea împotriva cancerului”, i-a spus micuțul medicului, care s-a emoționat și a postat o fotografie pe Facebook.

”În această dimineață fiul de 5 ani al unei paciente mi-a dat acest bilet pentru a-mi mulțumi pentru tratamentele făcute mamei lui și înăuntru erau economiile pe care a vrut să mi le doneze pentru cercetarea cancerului… îmi venea să plâng!!!”, a scris Caldarella pe rețeaua de socializare.

”Soțul mi-a adus în dar două sticle cu vin și apoi mi-a spus că fiul lui voia să-mi dea ceva – a povestit oncologul cotidianului italian Il Mattino. Între mâini strângea un mic plic alb. L-am felicitat și i-am spus că este un adevărat omuleț. Apoi l-am liniștit confirmându-i că mama lui se simte bine și nu trebuie să se îngrijoreze fiindcă va fi mereu alături de el”, a adăugat medicul.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10211562955525883&set=a.4373544733179.2149129.1124869709&type=3