Jigniri rasiste la adresa unui arbitru român în Irlanda de Nord: ”Ţigan român nenorocit!”. Autoarea și-a cerut scuze

Soţia lui Corry Evans, fotbalist în naţionala Irlandei de Nord, a lansat un atac cu tentă rasistă la adresa românilor, după ce Ovidiu Haţegan a dictat eronat un penalty în meciul Irlanda de Nord – Elveţia, din barajul pentru CM 2018, scrie prosport.ro

Dându-și probabil seama de gafa făcută, femeia și-a cerut scuze în mod public într-un mesaj postat pe Twitter:Aș dori să-mi cer sincer scuze tuturor celor pe care i-am jignit cu limbajul conținut în mesajul meu. Înțeleg că a fost complet inacceptabil, nu ar fi trebuit să-mi las emoțiile să mă copleșească. Nu voi tolera niciodată rasismul”.

Lisa și Corry Evans – Foto: @Lisa_H9/Twitter

Corry Evans a fost sancţionat pentru henţ în careu, fază controversată la care Ovidiu Haţegan a acordat penalty-ul din care elveţienii au deschis scorul. Mai mult, arbitrul român l-a avertizat pe fratele lui Jonny Evans (fost la Manchester United), iar acesta va rata meciul retur din barajul pentru CM 2018.

Irlanda de Nord – Elveţia s-a terminat 0-1, după ce Ricardo Rodriguez a transformat penalty-ul acordat de Ovidiu Haţegan. Lisa Evans, soţia celui care a provocat lovitura de pedeapsă, a izbucnit la adresa lui Haţegan şi a postat, pe contul său de Twitter, un mesaj cu tentă rasistă.

Ţigan român nenorocit! Şi când te gândeşti că Irlanda de Nord i-a găzduit una din rudele împuţite!!! Idiot nerecunoscător! Oricum, mergem înainte, a postat Lisa Evans, cerându-și apoi în mod public scuze.

Urmărește NEWSROMANIA.NET pe - GOOGLE NEWS!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *