Maria Grapini și-a născut astăzi fiul de 39 de ani: „Acum câteva ore am dat viață băiatului meu!”

Maria Grapini este cunoscută pentru gafele sale de exprimare și de gramatică, ultima dintre acestea a comis-o astăzi când a spus că numai ce și-a născut copilul care de fapt are 39 de ani.

Mesajul a fost scris pe Facebook de europarlamentarul în vârstă de 63 de ani cu ocazia zilei de naștere a fiului său. Imediat ce și-a dat seama de gafa făcută, a șters mesajul de pe rețeaua de socializare.

Azi este cea mai importantă azi din viaţa mea! Acum câteva ore am dat viaţă băiatului meu! La mulţi ani copilul meu! Dumnezeu ne-a ajutat să creşti mare, sănătos şi să ai parte de familia ta: Luca, Anna şi Anca! Te iubim şi pentru noi eşti sensul ultimilor 39 de ani! La mulţi ani, aşa cum îi doreşti! Sănătate şi fericire!”, a scris pe Facebook Maria Grapini.

Maria Grapini a reușit să intre în folclorul urban din cauza deselor greșeli de ortografie pe care le-a făcut de-a lungul timpului, în special în postările pe contul său de Facebook.

În august 2018, Maria Grapini a fost reclamată la CNCD pentru un mesaj distribuit pe Facebook în care i-a jignit pe românii din diaspora care și-au anunțat prezența la un miting antiguvernamental în Piața Victoriei din București, afirmând că trebuie „să plătească o taxă de prost la USR”.

Ulterior, Maria Grapini a declarat că nu este de acord cu afirmația și a explicat motivul pentru care a distribuit mesajul: „Am distribuit pentru a se vedea că nu toată diaspora are același punct de vedere. O doamnă din diaspora a postat acest lucru. Eu am distribuit o singură dată, fără să fac niciun comentariu. Mesajul meu este că nu se poate nimeni erija că reprezintă toată diaspora”.

  •  
ÎNSCRIE-TE acum pe pagina noastră de Facebook! - NEWS ROMANIA