Skip to content

O crimă cu mai multe fețe

crima dambovita

Știrea de astăzi că un bărbat a fost ucis în timpul unei petreceri a fost abordată diferit de presă. Am urmărit știrea pe principalele portaluri media, site-uri considerate quality. Am exclus paginile de internet ale televiziunilor și radiourilor.

Unele publicații nu s-au arătat interesate deloc de subiect, altele l-au abordat diferit în funcție de preferințele persoanei care a scris știrea.

Bunăoară, titlul din Adevărul duce cititorul cu mintea la o petrecere de fițe, martor al infracțiunii fiind solistul Alex Velea care a fost audiat.

Faptul că Alex Velea a fost audiat nu prezintă interes pentru autorul știrii similare din Libertatea, însă a considerat de cunviință să mai adauge numele altor două vedete: Antonia și Alina Eremia. Se subliniază faptul că tărăboiul a avut loc în Padina, de parcă toți cititorii ar trebui să știe coordonatele geografice ale acelei localități.

Evenimentul Zilei și Jurnalul Național au ignorat cântăreții menționați mai sus. Crima este prezentată fără referiri la autori, martori sau la locul acțiunii.

Ce fel de petrecere era? Ne lămuresc cei de la G4Media. Era un chef al unor interlopi, iar lucrurile au degenerat din diverse motive. Iar Gândul ne indică și legăturile dintre Alex Velea și clanul respectiv.

Urmărește-ne pe Google News! URMĂREȘTE-NE pe GOOGLE NEWS!