O femeie din Italia s-a căsătorit cu ea însăşi în cadrul unei ceremonii complete

O femeie italiană s-a căsătorit cu ea însăşi, având parte de o ceremonie completă, cu rochie albă, tort de nuntă din trei etaje, domnişoare de onoare şi 70 de invitaţi.

“Cred cu tărie fiecare dintre noi trebuie ne iubim propria persoană în primul rând“, a declarat Laura Mesi, o antrenoare de fitness de 40 de ani. “Poţi trăi o poveste chiar şi fără prinţ.”

sologamie
Foto: MICAELA MARTINI

Ceremonia nu are o recunoaştere legală. Dar doamna Mesi face parte dintr-un nou trend în creştere de auto-căsătorie, numit “sologamie”, răspândit în ţări din întreaga lume.

Susţinătorii unor astfel de ceremonii spun este vorba de iubirea de sine şi de acceptarea lor şi susţin recunoaşterea pe plan social rezervată în mod obişnuit cuplurilor care se căsătoresc.

Doamna Mesi spune este prima femeie italiană care are parte de o ceremonie solo. În luna mai, un bărbat, Nello Ruggiero, a spus “dala o ceremonie la Napoli.

În Japonia, o agenţie de turism a început ofere astfel de ceremonii pentru femei singure în 2014.

Tradiţia oamenilor care se auto-căsătoresc porneşte din anul 1993. A dat naştere la o serie de cărţi şi a fost tema a unor episoade din filmele “Sex and the City” şi “Glee”.

În Statele Unite, un site web numit I Married Me oferă truse de auto-nunţi. În Canada, o agenţie numită Marry Yourself Vancouver, care activează de mai bine de un an, atribuie succesul auto-nunţilor numărului tot mai mare de persoane singure, scrie BBC

Urmărește NEWSROMANIA.NET pe - GOOGLE NEWS!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *