Skip to content

Probleme la nunta anului: Tatăl actriței Meghan Markle ar putea lipsi de la ceremonie

Prințul Harry și actrița Meghan Markle se căsătoresc sâmbătă, acesta fiind evenimentul cel mai așteptat de fanii Casei Regale britanice. Dar tatăl miresei, Thomas Markle, va lipsi de la nuntă. El urma să-și conducă fiica la altar, așa cum e tradiția, însă aseară a declarat unei publicații americane că nu va participa.

El se simte jenat de faptul că s-a înțeles cu un paparazzo să-l fotografieze, chipurile fără să știe, în timp ce se pregătește de nuntă. Socrul mic a luat bani pentru instantaneele regizate. 

Thomas Markle, în vârstă de 73 de ani, a aranjat cu un paparazzo să fie fotografiat în timp i se iau măsuri pentru costumul de nuntă. Pozele au fost publicate în toată lumea. Tatăl miresei a recunoscut că a primit bani pentru aceste fotografii. Aseară, a declarat unei publicații americane că nu vine la nuntă, pentru că se simte jenat.

Apropiații lui Meghan spun că e extrem de marcată de cele întâmplate.

“Este un moment dificil pentru dra. Markle, cu doar câteva zile înainte de nuntă. Ea şi Prinţul Harry fac apel la înţelegere şi respect”, se arată într-un comunicat al Palatului Kensington.

Sora vitregă a lui Markle a încercat să ia totul asupra ei; spune că ea este cea care a aranjat povestea cu fotografiile.

Nu este primul moment neplăcut pentru cuplul Meghan-Harry. Acum câteva săptămâni, fratele ei vitreg a trimis o scrisoare prințului Harry în care o acuza pe Meghan că e o ipocrită, care vânează publicitatea. Mesajul către prințul Harry se încheie cu – “Renunță până nu e prea târziu.”

Ceremonia are loc la capela Saint George de pe domeniul castelului Windsor și va fi transmisă în direct de TVR.