Skip to content

Româncă, înșelată cu aproape 37.000 de euro de un fals general american. Credea că o va lua de nevastă

O femeie din Brăila care a cunoscut pe Facebook un bărbat despre care credea că este general american a fost înşelată cu aproape 37.000 de euro, informează Mediafax.

Ea i-a trimis necunoscutului suma de bani după ce falsul general a cerut-o în căsătorie.

Femeia în vârstă de 71 de ani l-a cunoscut pe falsul general american pe Facebook. Prima conversaţie a avut loc în luna februarie, iar în martie bărbatul a cerut-o de nevastă.

Mai mult chiar, el i-a promis o moştenire de familie foarte valoroasă pentru care femeia a fost rugată să plătească două comisioane, în valoare totală de 36.900 de euro.

Zilele trecute, femeia a depus banii în două conturi şi după ce a realizat că a fost înşelată a făcut plângere la Poliţie.

O femeie a sesizat Poliţia Municipiului Brăila cu privire la faptul că a fost victima unei înşelăciuni pe Internet şi a rămas fără suma de 36.900 euro.

Femeia le-a relatat poliţiştilor faptul că, în cursul lunii februarie a acestui an, a cunoscut pe Facebook un bărbat care a pretins că este general în armata americană şi au decis să se căsătorească.

Pentru a o convinge de bunele sale intenţii, în cursul lunii martie, <americanul> i-a promis că îi va trimite în România, printr-o firmă de curierat, o moştenire de familie, cu condiţia ca femeia să îi trimită diferite sume de bani.

Fără a-şi pune prea multe întrebări, în mai puţin de zece zile, brăileanca a transferat către conturi din Germania şi Turcia, pe numele a două persoane necunoscute, suma totală de 36.900 euro”, au anunţat reprezentanţii IPJ Brăila.

https://newsromania.net/ultima-ora/austria-romanca-inselata-de-un-fals-militar-american-din-afghanistan/

Un hunedorean, amăgit de promisiunile unei femei de pe Facebook, a rămas fără 18.000 de euro