Skip to content

Romeo de Germania: Un îndrăgostit de 18 ani a escaladat zidul unei închisori pentru a ajunge la fereastra cu gratii a fostei iubite

Un îndrăgostit de 18 ani din Germania l-a eclipsat pe Romeo-ul lui Shakespeare, escaladând zidul unei închisori, înalt de patru metri, pentru a ajunge la fereastra cu zăbrele a fostei sale prietene, a informat vineri BBC.

Tânărul de 18 ani a refuzat să coboare, aşa că pompierii au folosit o scară pentru a-l salva.

Presa germană a relatat că fosta iubită, tot în vârstă de 18 ani, s-a despărţit de el cu puţin timp înainte de acest gest spectaculos.

Tânărul era pe jumătate dezbrăcat, aparent pentru a evita agăţarea hainelor în sârma ghimpată. În prezent, el riscă să fie urmărit penal pentru fapta sa.

Un purtător de cuvânt al închisorii pentru tineri delicvenţi din Vechta, Saxonia Inferioară, a declarat că tânărul era disperat să-şi convingă fosta iubită să se răzgândească. El a reuşit să ajungă la fereastra ei, aflată la primul etaj.

Tânărul a profitat de un stâlp de iluminat stradal pentru a trece peste zid – aşa că în prezent autorităţile au înfăşurat stâlpul în sârmă ghimpată, a informat postul public NDR.

Nu este clar de ce tânărul nu şi-a făcut programare pentru o vizită la închisoare în loc să escaladeze zidul închisorii săptămâna trecută.

Pe moment nu au fost oferite mai multe detalii despre tânăr sau despre fosta sa iubită şi nu se ştie dacă gestul său de a-şi salva relaţia a fost încununat de succes. (Agerpres)

Un bărbat din Germania s-a pus în fața unui tren pentru a-l împiedica să plece fără soția sa

„Cineva acolo sus ne-a iubit: nu puteam ajunge într-o țară mai bună decât Germania”

Prins cu fiica adolescentă ascunsă în mașină. O ducea ilegal în Germania