Veşti bune pentru fanii lui Stephen King: Remake-ul celebrului film „IT” va fi lansat în septembrie – Video

Fanii filmelor horror aşteaptă cu nerăbdare apariţia remake-ului realizat după romanul de groazăOraşul bântuIT” de Stephen King. Şi iată în curând îl vor putea vedea în cinematografe.

Filmul va fi lansat în data de 8 septembrie, iar trailerul este absolut terifiant. Acest articol este preluat de pe site-ul de știri NEWS ROMANIA!

Pennywise, clovnul din miniseria din 1990, interpretat de Tim Curry, este şi acum considerat unul dintre cele mai înfricoşătoare personaje din istoria cinematografică.

https://www.youtube.com/watch?v=kgZcE-fjxZQ

Tilda Swinton, Hugo Weaving şi Will Poulter au fost asociaţi cu rolul clovnului la un moment dat, dar suedezul Bill Skasgard, în vârstă de 26 de ani, a câştigat după o audiţie impresionantă, scrie Metro.co.uk

Din fericire, actorul Bill Skasgard (fratele mai mic al vedetei din True Blood, Alexander Skarsgard) pare se ridice la nivelul aşteptărilor, prin interpretarea lui înfricoşându-i pe spectatori chiar după vizionarea trailerului.

Filmul este, de fapt, primul dintr-o serie de două părţi, urmarea fiind programată fie realizată începând din primăvara anului 2018. Acest articol este preluat de pe site-ul de știri NEWS ROMANIA!

itstephenking

Urmărește NEWSROMANIA.NET pe - GOOGLE NEWS!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *