Veşti bune pentru fanii lui Stephen King: Remake-ul celebrului film „IT” va fi lansat în septembrie – Video

Fanii filmelor horror aşteaptă cu nerăbdare apariţia remake-ului realizat după romanul de groazăOraşul bântuIT” de Stephen King. Şi iată în curând îl vor putea vedea în cinematografe.

Filmul va fi lansat în data de 8 septembrie, iar trailerul este absolut terifiant. Acest articol este preluat de pe site-ul de știri NEWS ROMANIA!

Pennywise, clovnul din miniseria din 1990, interpretat de Tim Curry, este şi acum considerat unul dintre cele mai înfricoşătoare personaje din istoria cinematografică.

Tilda Swinton, Hugo Weaving şi Will Poulter au fost asociaţi cu rolul clovnului la un moment dat, dar suedezul Bill Skasgard, în vârstă de 26 de ani, a câştigat după o audiţie impresionantă, scrie Metro.co.uk

Din fericire, actorul Bill Skasgard (fratele mai mic al vedetei din True Blood, Alexander Skarsgard) pare se ridice la nivelul aşteptărilor, prin interpretarea lui înfricoşându-i pe spectatori chiar după vizionarea trailerului.

Filmul este, de fapt, primul dintr-o serie de două părţi, urmarea fiind programată fie realizată începând din primăvara anului 2018. Acest articol este preluat de pe site-ul de știri NEWS ROMANIA!

itstephenking

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: ?