Skip to content

Soluţia pentru un somn mai plăcut în AVION: O companie aeriană introduce paturi duble pentru pasageri

Pasagerii care doresc confort suplimentar pe zborurile de lungă durată vor avea în curând ocazia să doarmă mai relaxaţi în avion. Qatar Airways a anunţat că lansează în premieră o nouă facilitate, oferind paturi duble pentru clienţii companiei aeriene de la clasa business.

Astfel, cei care zboară de la Londra la Doha vor putea crea propriul pat dublu prin eliminarea panourilor despărţitoare. Acest articol este preluat de pe site-ul de știri NEWS ROMANIA!

În plus, până la patru pasageri care călătoresc împreună îşi pot transforma locurile pentru a forma un “separeu”, astfel încât familiile, prietenii sau colegii să poată lua masa împreună şi să socializeze. Acest articol este preluat de pe site-ul de știri NEWS ROMANIA!

separeu
Foto: PA

Serviciul “Qsuite”, care va fi introdus de Qatar Airways pe aeronavele tip Boeing 777, pe ruta de la Londra – Heathrow, va oferi un “nivel de lux fără precedent”.

Următoarele destinaţii aeriene pe care Qsuite va fi lansat vor Paris şi New York, precizează Evening Standard

https://newsromania.net/2017/07/28/ministerul-agriculturii-nu-vrea-sa-dezvaluie-numele-celor-9-produse-de-calitate-inferioara-fata-de-cele-vandute-in-occident/