Accident de microbuz în Austria, șase români au fost transportați la spital

Accidentul s-a produs în Groß St. Florian, districtul Deutschlandsberg, vineri, 11 mai, în jurul orei 7 dimineața. În accident au fost rănite șase persoane.

Microbuzul în care se aflau opt români a ieșit din motive necunoscute de pe carosabil și a căzut într-un șanț de la marginea drumului.

Potrivit primelor informații furnizate de poliție, în microbuz se aflau șase muncitori agricoli și două îngrijitoare. Trei dintre pasageri au fost grav răniți, unul necesitând transportarea de urgență cu elicopterul la un spital din Graz.

Șoferul și cele două femei au fost rănite ușor și au fost transportați la spitalele din Wagna și Deutschlandsberg. Doi dintre pasageri au scăpat nevătămați.

La începutul lunii trecute a avut loc un alt accident similar pe șoseaua B114 dintre Trieben și Pöls. În microbuz se aflau opt îngrijitoare din România. Microbuzul a derapat și s-a lovit de un zid de protecție.

În urma impactului o femeie de 58 de ani a fost grav rănită, iar alte cinci, cu vârstele cuprinse între 34 și 63 de ani, au fost rănite ușor.

  •  
  •  
ÎNSCRIE-TE acum pe pagina noastră de Facebook! - NEWS ROMANIA

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: ?