Skip to content

Crime terifiante în Rusia. Doi CANIBALI au fost arestaţi după ce au mâncat 30 de victime

Regiunea Krasnodarskiy din Rusia este terifiată la vestea despre un cuplu de canibali care ar putea fi responsabili pentru 30 de crime îngrozitoare, informează presa locală citând poliţia.

Cuplul – bărbat şi femeie – a fost reţinut, conform NTV care citează o sursă din comisia de investigaţie.

Se estimează suspecţii ar putea fi responsabili de uciderea a până la 30 de persoane, deşi poliţia nu poate identifica decât şapte victime până în prezent. Părţi ale unor victime au fost stocate pentru consumul ulterior, fiind depozitate în frigider, a mărturisit cuplul, potrivit Mir24.Acest articol este preluat de pe site-ul de știri NEWS ROMANIA!

Cei doi canibali au fost implicaţi în răpirea, uciderea şi mâncarea victimelor începând din anul 1999.

crima

Bărbatul a fost reţinut la începutul lunii septembrie, după ce rămăşiţele unei femei au fost găsite într-un cămin militar. A fost găsită şi o găleată cu părţile corpului femeii moarte, precum şi o pungă care probabil aparţinea victimei,

Un telefon mobil a fost descoperit ulterior pe o stradă din oraşul Krasnodar care conţinea fotografii. În imagini, un bărbat, aparent suspectul, poate fi văzut cu părţile corpului unei femei dezmembrate.Acest articol este preluat de pe site-ul de știri NEWS ROMANIA!

Poliţia investighează în prezent cazul îngrozitor, scrie RT News

ACCIDENT ȘOCANT lângă Roma: bebelușul unei românce, aruncat dintr-un autobuz într-o curbă