Explozie în Danemarca în apropierea unei secţii de poliţie – VIDEO

O explozie s-a produs sâmbătă dimineaţa, 10 august, în apropierea unei secţii de poliţie din centrul capitalei daneze Copenhaga, au anunţat autorităţile locale, citate de agenţia dpa.

Poliţia din oraş a informat pe Twitter că explozia s-a produs lângă o secţie de poliţie din cartierul Norrebro şi a adăugat că nicio persoană nu a fost rănită.

Serviciile de urgenţă s-au deplasat la locul exploziei după ce au primit apeluri referitoare la un zgomot foarte puternic în zonă, a declarat purtătorul de cuvânt al brigăzii de pompieri Brian Eriksson pentru agenţia de ştiri daneză Ritzau.

Incidentul s-a produs după o altă explozie care a avut loc marţi seara şi care a spart geamurile şi a provocat pagube faţadei clădirii care găzduieşte Agenţia daneză de taxe şi impozite din Copenhaga. Poliţia consideră incidentul de marţi seară drept un act deliberat.

“Nu este un accident. Cineva a vizat în mod deliberat clădirea”, a declarat miercuri pentru presă inspectorul şef de poliţie Jorgen Bergen Skov, adăugând că momentul în care s-a produs explozia sugera că autorul nu a avut în intenţie să provoace victime. (AGERPRES)

Danemarca a aprobat creșterea limitei de viteză pentru camioane la 80km/h

DANEMARCA: Firmă de curățenie, suspectată că folosește ilegal muncitori români – VIDEO

DANEMARCA: Parlamentul acceptă ca imigranții condamnați să fie trimiși să trăiască pe o insulă

  •  
  •  
ÎNSCRIE-TE acum pe pagina noastră de Facebook! - NEWS ROMANIA