GRECIA: Greve la nivel național în transporturi în 25 și 26 noiembrie

Ministerul Afacerilor Externe informează cetăţenii români care intenţionează să călătorească în Grecia că Administraţia Superioară a Asociaţiilor Funcţionarilor Publici a anunţat intrarea în grevă generală a anumitor categorii profesionale din domeniul transportului aerian, feroviar şi maritim.

Potrivit unui comunicat al MAE, în data de 25 noiembrie, între orele 6,00 – 12,00, controlorii de trafic aerian, precum şi alte categorii de personal aeroportuar vor înceta activitatea, ceea ce va avea repercusiuni asupra orarului de zbor, intern şi internaţional;

În data de 26 noiembrie vor fi anulate pentru 24 de ore toate cursele aeriene, interne şi internaţionale care operează către şi dinspre Aeroportul Internaţional Eleftherios Venizelos din Atena.

Tot în aceeași zi, și tot pentru 24 de ore, în regiunea Attica şi în capitala Atena nu vor circula metroul, tramvaiele şi metroul suburban.

Va fi oprită la nivel național și circulaţia tuturor categoriilor de nave maritime.

Cetăţenii români pot solicita asistenţă consulară la numerele de telefon ale Ambasadei României la Atena +302106774035 şi Consulatului General al României de la Salonic +302310340088, apelurile fiind redirecţionate către Centrul de Contact şi Suport al Cetăţenilor Români din Străinătate şi preluate de operatorii Call Center, în regim de permanenţă.

De asemenea, cetăţenii români, care se confruntă cu o situaţie dificilă, specială, cu un caracter de urgenţă, au la dispoziţie şi telefonul de urgenţă al misiunii diplomatice a României în Republica Elenă +306978996222 şi Consulatului General al României de la Salonic +306946049076.

Are sau nu masca de protecție GPS? Un pilot grec a păcălit internauții și trolii

Recompensă de 1.000.000 de euro pentru prinderea unui evadat celebru

GRECIA: 1.500 de ani de închisoare pentru membrii unei rețele de traficanți de migranți din care făcea parte și un român

  •  
  •  
ÎNSCRIE-TE acum pe pagina noastră de Facebook! - NEWS ROMANIA
error: ?