Își dădea jos pantalonii pentru a speria victimele furturilor. Românul a fost arestat în Elveția împreună cu un complice

Ultimele scene s-au petrecut într-o farmacie din localitatea Coppet, cantonul elvețian Vaud. În timp ce complicele său, un conațional de 50 de ani, a încercat să distragă atenția personalului, tânărul de 29 de ani a intrat în spatele farmaciei, unde a fost suprins de o farmacistă. Pentru a o speria, acesta și-a dat jos pantalonii și apoi a reușit să fugă împreună cu celălalt român.

Nu a fost prima dată când românii au comis infracțiuni în Elveția. Potrivit Tribunalului Penal din Nyon, aceștia au dat cel puțin 11 lovituri între decembrie 2016 și ianuarie 2017, furând din magazine și stații de servicii din Vaud, Fribourg și Neuchâtel.

Cel mai tânăr a fost condamnat la 1 an și 4 luni de închisoare, iar celălalt la 1 an și 2 luni, dintre care 7 luni cu suspendare. De asemenea, aceștia au primit un ordin de expulzare de pe teritoriul Elveției cu interdicție de intrare timp de 7 ani.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: ?