Skip to content

Oprah Winfrey, președinte al SUA în 2020? Steven Spielberg îi susține candidatura alături de alte staruri de la Hollywood

Steven Spielberg și-a declarat suportul pentru Oprah Winfrey, în cazul în care aceasta va candida la președinția SUA în 2020.

Conform Evening Standard, cunoscutul regizor premiat cu Oscar este cea mai recentă stea a cinematografiei care își exprimă în mod public sprijinul pentru cunoscuta prezentatoare TV, pe fondul declarațiilor potrivit cărora ease gândește în mod activ” să se prezinte drept candidată democrată la alegerile din SUA.

“Cred că Oprah Winfrey ar fi un președinte absolut strălucit”, a declarat Spielberg pentru The Guardian.

Regizorul a adăugat: “Ea este excepțională în ce privește problemele femeilor și o numesc ambasadorul empatiei. Și ar fi cazul țara noastră folosească o doză de empatie în momentul de față.”

Meryl Streep, care joacă în cel mai recent film al lui Spielberg, “The Post”, a spus recent că Winfrey are “vocea unui lider”, în timp ce își reiterează sprijinul față de ea.

“Nimeni nu poate vorbi în termeni mai nobili și să adere la principii și dedicație într-o campanie politică, așa cum am vazut ca e posibil din partea ei”, a declarat Meryl

O serie de alte vedete de la Hollywood, printre care Reese Witherspoon, Seth Meyers și Sarah Silverman, au declarat vor fi alături de Winfrey în cursa pentru președinția SUA.

Oprah ar putea fi prima femeie preşedinte din istoria Statelor Unite, după ce Hillary Clinton, fosta candidată democrată la alegerile prezidențiale americane din 2016, a fost învinsă de republicanul Donald Trump.

Au început evacuările în Florida. Uraganul Irma se apropie, urmat de uraganele Katia şi Jose – Video