Poliţia spaniolă a făcut publice fotografii cu PATRU SUSPECȚI căutaţi pentru comiterea atacurilor teroriste din Barcelona şi Cambrils

Suspecţii atacurilor teroriste din Barcelona şi Cambrils au planificat unul sau mai multe atentate mai mari decât cele care au avut loc, spune poliţia spaniolă.

Este căutat Moussa Oukabir, în vârstă de 17 ani, şi alţi trei atacatori, informează BBC.

Oukabir este suspectat că a efectuat atacul de joi din Barcelona, ​​unde au murit 13 persoane. Cetăţean spaniol din oraşul catalan Girona, acesta ar fi folosit documentele fratelui său pentru a închiria camioneta care a intrat în mulţime pe faimosul bulevard din Barcelona.

Poliţia spaniolă a ucis cinci suspecţi jihadişti într-un al doilea atac cu vehicul, în oraşul Cambrils, unde o femeie rănită a murit mai târziu.

Poliţiştii au declarat că bărbaţii ucişi în Cambrils au avut legături cu atacul din Barcelona, ​​pe care gruparea Stat Islamic l-a revendicat.

teroristibarcelona
Foto: Politia spaniola

Două fotografii ale suspectului Moussa Oukabir au fost dezvăluite, iar poliţia a dat publicităţii mai târziu o fotografie care îi arată şi pe alţi trei bărbaţi: Said Aallaa, 18, Mohamed Hychami, 24 şi Younes Abouyaaqoub, 22. Toţi sunt născuţi în Maroc.

Poliţia declară că investighează teoria conform căreia atacurile au fost pregătite într-o perioada mai lungă de timp, într-o casă privată din Alcanar, un oraş mic situat la sud de Barcelona.

UPDATE/MAE: Trei cetățeni români printre persoanele rănite în urma atentatului terorist din Barcelona

Urmărește NEWSROMANIA.NET pe - GOOGLE NEWS!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *