Skip to content

Robert De Niro: Donald Trump și administrația SUA nu pot ignora legătura dintre uragane şi schimbările climatice

Zilele trecute, pe postul CNN, actorul Robert De Niro a declarat este “dezgustătordacă preşedintele Donald Trump şi administraţia sa nu vor admite încălzirea globală se află în spatele uraganelor devastatoare.

De Niro a spus: “Cred ştim cu toţii sentimentul din partea Casei Albe, nu prea este în favoarea ideii încălzirii globale, aşa trebuie ne descurcăm cu asta. Dar oamenii vor accepta situaţia pentru , indiferent de ce intenţionează Casa Albă, lumea vede. Sunt schimbări. Şi cu siguranţă nu ajutăm dacă le ignorăm. Noi, cel puţin, exacerbăm situaţia. Şi pentru administraţie, faptul întoarce spatele este dezgustător.”Acest articol este preluat de pe site-ul de știri NEWS ROMANIA!

Uraganul Irma a lăsat pagube catastrofale pe insula Barbuda.

Apoi, pe măsură ce furtuna se îndrepta spre Florida, lumea a început uite de insula din Caraibe. Dar Robert De Niro nu a făcut-o.

El a promis va ajuta la reconstruirea insulei, după ce 95% din clădirile de pe Barbuda au fost distruse. A fost lăsată în prezent nelocuită, fără curent electric, apă sau comunicaţii. Toţi locuitorii insulei au fost evacuaţi.

De Niro vrea investească milioane de dolari într-o staţiune nouă, construiască clădiri noi şi o redenumească Paradise Found. Scopul este de a atrage mai mulţi turişti pe insula retrasă şi de a oferi locuri de muncă localnicilor, scrie CNN Acest articol este preluat de pe site-ul de știri NEWS ROMANIA!

Noua sa stațiune ar urma să fie amplasată pe locul fostului Club K, care a găzduit-o frecvent pe Prințesa Diana, înainte de a fi închis în urmă cu 12 ani.Acest articol este preluat de pe site-ul de știri NEWS ROMANIA!

Foto: Richard Shotwell/Invision/AP

Au început evacuările în Florida. Uraganul Irma se apropie, urmat de uraganele Katia şi Jose – Video