ATV-uri furate din Franța, găsite de polițiştii de frontieră într-un camion încărcat cu mobilă

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Cenad – I.T.P.F. Timişoara au descoperit la controlul de frontieră două ATV-uri ce figurau în bazele de date ca fiind furate din Franța.

ATV-urile, în valoare de aproximativ 10000 de euro, erau ascunse într-un camion care transporta mobilă, în spatele unui panou disimulat.

În data de 13 ianuarie, în jurul orei 00.10, în Punctul de Trecere a Frontierei Cenad, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, cetăţeanul român D. Cristian în vârstă de 20 ani, domiciliat în judeţul Mehedinți, conducând o autocamioneta marca Fiat Ducato, înmatriculată în Franța.

La controlul efectuat asupra autocamionetei care transporta mobilă, poliţiştii de frontieră timișeni au descoperit în remorca acesteia, în spatele unui panou (OSB) dismulat, 2 ATV noi, marca CAN-AM-BRP, pentru care conducătorul autovehicului nu a putut prezenta documente de proveniență a acestora.

În urma verificărilor, polițiștii de frontieră au constatat că cele 2 ATV-uri figurează ca fiind furate din Franța, alertă introdusă de autorităţile române, în data de 19.12.2017.

Poliţiştii de frontieră au întocmit dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire, iar cele 2 ATV-uri în valoare de aproximativ 10000 euro au fost indisponibilizate la sediul Sectorului Poliţiei de Frontieră Sânnicolau Mare, până la finalizarea cercetărilor.

Urmărește NEWSROMANIA.NET pe - GOOGLE NEWS!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *