Skip to content

Avertisment pentru românii care călătoresc în Franța. Sindicatele din aeroporturile din Paris fac apel la grevă

Ministerul român al Afacerilor Externe avertizează, într-un comunicat din 2 iulie, că sindicatele din Aeroporturile din Paris (ADP), Roissy Charles-de-Gaulle și Orly, au lansat un apel la grevă până pe 5 iulie 2021.

Astfel, cetățenii români care se află, tranzitează sau intenționează să călătorească în Franța trebuie să aibă în vedere faptul că pot exista întârzieri la decolarea și aterizarea avioanelor pe cele două aeroporturi menționate, în intervalul de timp vizat.

Cetățenii români pot solicita asistență consulară la numerele de telefon ale Ambasadei României la Paris: +33147052966 și +33147052755.

Apelurile vor fi redirecționate către Centrul de Contact și Suport al Cetățenilor Români din Străinătate (CCSCRS) şi preluate de către operatorii Call Center în regim de permanență.

Ministerul Afacerilor Externe reamintește faptul că cetăţenii români care se deplasează în străinătate au la dispoziţie aplicaţia „Călătoreşte în siguranţă” (www.mae.ro/app_cs) care oferă informaţii şi sfaturi de călătorie.

Doi bărbați, arestați în Franța în cazul înjunghierii mortale a unui șofer român de camion

Urmărește-ne pe Google News! URMĂREȘTE-NE pe GOOGLE NEWS!