Skip to content

Caz incredibil în FRANȚA: Doi adolescenți români au furat o mașină fără să-și dea seama că în interior erau două fetițe

Cei doi adolescenți au furat duminică, 7 ianuarie, un vehicul parcat în fața unei tutungerii din orașul francez Nancy fără să-și dea seama că pe bancheta din spate se aflau două fetițe de doi și cinci ani.

Tatăl fetițelor a parcat mașina în fața magazinului și a lăsat cheile în contact, gândindu-se că nu se poate întâmpla nimic rău în cele câteva minute în care va lipsi. Profitând de ocazie, minorii români au urcat în vehicul și au fugit cu acesta. În scurt timp și-au dat seama că nu era singuri: pe bancheta din spate se aflau fetițele de doi și cinci ani ale proprietarului mașinii.

Românii au oprit mașina după circa 600 de metri și au lăsat cele două surori pe un trotuar înainte de a-și continua călătoria.

Cea mai mică a fost găsită de un infirmier de la un spital. ”Am găsit fetița așezată cu scăunelul în mijlocul trotuarului. Era terorizată. Inițial am crezut că e vreo capcană, că cineva va apărea de nicăieri să mă lovească sau să-mi fure mașina”. ”Micuța a întins mânuțele spre mine ca să o iau de acolo”, a adăugat.

Fetița mai mare a plecat pe stradă și a dat nas în nas cu mama sa care participa la căutări. Hoții au fost reținuți în scurt timp.

Potrivit procurorului care se ocupă de caz, cei doi adolescenți fac parte dintr-o ”bandă de șase minori români cu vârstele între 12 și 17 ani care au comis mai multe infracțiuni”.

Înmatricularea autoturismului, accidente, limite de viteză în Franţa