Săptămâna aceasta a fost una neagră pentru șoferii români de TIR. Doi dintre ei au murit, primul a fost găsit în cabina camionului, iar al al doilea a decedat în urma unui accident rutier.

Marți, 12 ianuarie 2021, jandarmii francezi din Hallennes-lez-Haubourdin, o localitate din apropiere de Lille, au fost anunțați că în cabina unui TIR se află un bărbat care nu mișcă.

În vârstă de 42 de ani, românul a fost găsit în patul din cabină de unul dintre angajații firmei ID Logistic de la care urma să încarce marfă, potrivit publicației La Voix du Nord.

El parcase camionul în seara precedentă în portul Santes, dar dimineața nu și-a mai făcut apariția la sediul firmei de transport. De aceea, unul dintre angajați s-a deplasat în parcare să verifice ce se întâmplă. A observat că portierele erau încuiate, iar șoferul stătea în poziția culcat.

Trupul românului a fost dus institutul de medicină legală unde s-a constatat că decesul a survenit din cauza unui infarct.

„Livrare” specială în Franța: Un șofer român a auzit ZGOMOTE în remorcă și a oprit camionul în fața Jandarmeriei

Un alt șofer român a decedat două zile mai târziu într-un accident pe autostradă joi, 14 ianuarie, în jurul orei 14.00. Capul tractor este înmatriculat în județul Timiș și aparține firmei de transport Gicu Expedition SRL.

Capul tractor este înmatriculat în Timiș (Foto: Midi Libre)

Din motive necunoscute, a intrat în barierele despărțitoare dintre sensurile de mers ale autostrăzii A9, în apropiere de Mèze, pe sensul de mers Béziers – Montpellier. Nici un alt vehicul nu a mai fost implicat.

În urma impactului, camionul s-a răsturnat, iar șoferul a decedat, scrie Midi Libre. Conform publicației citate care menționează un comunicat al pompierilor, șoferul are în jur de 50 de ani.

ANGLIA: Șofer român de TIR, vinovat de uciderea a 39 de migranți ilegali

  •  
  •  
ÎNSCRIE-TE acum pe pagina noastră de Facebook! - NEWS ROMANIA
error: ?