FRANȚA: Un camion condus de un șofer român a ars complet după ce a fost lovit de o autoutilitară

Vineri, în jurul orei 16:00, autostrada A9, între Sigean și Narbonne, a fost locul unui impresionant accident de circulație. O autoutilitară care se deplasa pe banda stângă în direcția Spaniei s-a abătut de la traseul său și a traversat barierele de siguranță centrale înainte de a ajunge pe sensul opus de circulație.

Șoferul unui autoturism a reușit să o evite, însă vehiculul a intrat apoi într-un camion blocându-se  apoi în despărțitoarele de benzi. În urma impactului violent, autoutilitara și remorca camionului au luat foc. Au fost complet arse.

Șoferul camionului, un român care lucrează pentru o companie germană, a scăpat nevătămat, iar șoferul autoutilitarei, un francez de 39 de ani, a fost rănit grav. A suferit arsuri la antebrațe, un picior și cap. Rănitul a fost transportat cu elicopterul la secția de urgență a Spitalului Universitar din Montpellier.

Camionul transporta 20.000 litri de solvent și 2.000 de litri de acid clorhidric diluat la 20%. Pompierii au trimis la fața locului o echipă specializată în riscuri chimice.

La fața locului au fost mobilizați peste 40 de pompieri. Poliția rutieră va efectua anchete pentru a stabili cauzele exacte ale accidentului, scrie L’Independant.

Camion românesc, implicat într-un accident spectaculos în Franța. „E un miracol”

Șoferiță de camion din România, judecată în Franța pentru uciderea a două persoane într-un accident

Înmatricularea autoturismului, accidente, limite de viteză în Franţa

  •  
  •  
ÎNSCRIE-TE acum pe pagina noastră de Facebook! - NEWS ROMANIA
error: ?