PARIS: Un mort și un rănit în urma unor focuri de armă trase în fața unui spital

O persoană a fost împuşcată mortal şi alta rănită luni în faţa unui spital din Paris, au declarat surse citate de Reuters şi AFP, precizând că atacatorul a reuşit să fugă pe motocicletă.

Potrivit surselor citate, persoana rănită beneficiază de îngrijiri medicale la spitalul Henry Dunant, din al XVI-lea arondisment, în faţa căruia a avut loc incidentul armat. “O persoană a murit şi una a fost rănită grav”, au precizat pompierii, potrivit France Presse.

Atentatul TERORIST din Franța: Jandarmul care s-a oferit ostatic în locul unei femei a murit

Niciun element nu a fost furnizat până în acest stadiu de anchetatori privind circumstanţele incidentului armat din faţa acestui spital privat administrat de Crucea Roşie franceză.

Canalul de televiziune BFM a relatat că persoana ucisă este un bărbat, iar femeia rănită lucra pentru spital ca agent de pază.

“În total au fost şase focuri de armă. Mai întâi patru, apoi alte două. Un bărbat de circa de treizeci de ani era căzut la pământ”, a povestit un localnic din zonă reporterilor de la Le Figaro.

Buletin românesc fals utilizat în Franța pentru muncă, depistat la frontieră în posesia unui bărbat din Republica Moldova

Spitalul este în acelaşi timp şi un centru de vaccinare împotriva COVID-19, operaţional la momentul incidentului armat.

În imaginile difuzate de mai multe televiziuni pot fi văzuţi zeci de poliţişti trimişi la faţa locului pentru a securiza zona.

Urmărește NEWSROMANIA.NET pe - GOOGLE NEWS!