Un român din Râmnicu Vâlcea care trăia în Paris a murit de coronavirus. Bărbatul nega pandemia și spunea că el nu a văzut persoane decedate de COVID-19.

Marian Giurea avea 47 de ani, era din comuna Alunu, județul Vâlcea, și a murit pe 10 aprilie într-un spital din Paris. Era de o săptămână internat.

Locuia în Franța de 20 de ani și lucrase ca șofer în Paris, dar după instituirea stării de urgență nu mai avea de lucru, scrie Gorjeanul.

Este unul dintre mulții oameni care au luat în derâdere existența noului coronavirus.

Pe 17 martie 2020, el scria pe Facebook: „Bună ziua la toata lumea, am și eu o întrebare la cine știe să dea un răspuns. Am văzut că în toată lumea spun că mor milioane de oameni și sute de milioane sunt bolnavi întrebarea mea este: a văzut cineva un om bolnav s-au un om mort de la Corona ? Vă rog frumos să-mi ziceți și mie să nu mor prost vă pup”.

„Eu, dacă mor de coronavirus, vă zic în vis”,  a mai scris Marian Giurea.

„Marian a primit răspunsul”, scrie jurnalistul Lucian Mândruță pe pagina sa de Facebook.

„M-a sunat miercuri, abia vorbea, mi-a spus că are febră, că-l dor oasele și carnea de pe el, e transpirat și că e greu să lupte cu boala. Eu vorbisem cu el înainte cu o lună de zile și i-am zis să vină acasă că nu mai lucra la Paris, pentru că se restrânsese activitatea urmare a situației de urgență. A refuzat.”, a declarat pentru Gorjeanul profesorul Valer Iosu, o rudă a decedatului.

„I-am spus că va trece peste boală și că se va recupera, dar am simțit că numai era optimist, nu mai era aceeași persoană pe care o cunoscusem. Am rămas șocat astăzi când sora mea m-a anunțat că Marian a decedat de coronavirus în spitalul din Paris în care a fost internat cu o săptămână în urmă”, a mai spus profesorul.

Unii au scris pe pagina lui Marian: condimente. Nu este de râs, sunt foarte mulți români care confundă condoleanțe cu condimente și se poate observa această chestiune în foarte multe postări.

FRANȚA: Amenzi între 135 și 375 de euro pentru nerespectarea interdicțiilor de deplasare

Disperat după țigări ieftine din Spania, un francez a ignorat carantina și s-a rătăcit în Pirinei

FRANȚA: Pandemia de coronavirus va atinge vârful la sfârșitul acestei săptămâni

Urmărește NEWSROMANIA.NET pe - GOOGLE NEWS!