Skip to content

Români torturați ore întregi în Franța de o familie. Agresorii au fost arestați

Trei comercianți au fost puși sub acuzare și arestați în Franța după ce au sechestrat și torturat trei români pe care i-au suspectat că au furat dintr-o locuință din Wimereux, districtul Pas-de Calais.

Cele trei persoane arestate aparțin aceleiași familii de comercianți: tatăl, de 51 de ani, fiul și iubita acestuia, ambii de 30 de ani. Mama, de 52 de ani, a fost plasată sub control judiciar pentru că a ascuns faptele.

O rudă a familiei, fratele tatălui, a fost victima unui jaf și a suspectat românii care fuseseră angajați de inculpați să lucreze fără forme legale în localitatea Wimereux, stațiune balneară foarte populară în rândul turiștilor.

”Drept răzbunare i-au abuzat timp de câteva ore pe români, cauzându-le arsuri cu un pistol cu aer cald și amenințând că-i vor spânzura într-o rulotă”, a dezvăluit o sursă judiciară, menționând că ancheta pentru identificarea autorilor jafului era în curs.

După mai multe ore de teroare, timp în care victimele au fost și bătute, amenințate cu arme de foc, scufundate în apă, închise într-un frigider, una dintre ele – o femeie – fiind chiar rasă în cap, comercianții i-au abandonat pe români într-o parcare din La Chapelle-d’Armentières, situată la circa o oră de Wimereux, în noaptea de 23 spre 24 iulie, conform Le Parisien.

”Inculpații nu recunosc faptele, iar cele pe care le recunosc le minimizează”, a adăugat procurorul de caz, precizând că ancheta judiciară a fost demarată pe 27 iulie.

Urmărește-ne pe Google News! URMĂREȘTE-NE pe GOOGLE NEWS!