Atacul sângeros din Germania: Criminalul este un neamț care și-a ucis și părinții

Autoritățile germane au confirmat vineri, 25 ianuarie, că șase persoane au fost ucise într-o clădire din sud-vestul orașului Rot am See, în apropiere de Aalen, landul Baden-Württemberg.

Alte două victime au fost tratate într-un spital local, una cu răni care îi pot pune viața în pericol, informează Deutsche Welle.

Atacatorul este un bărbat în vârstă de 26 de ani, conform Poliției din Aalen. Oamenii legii au putut să aibă o „conversație coerentă” cu tânărul, însă nu l-au putut convinge să spună care este motivul gestului său.

Trei dintre victime erau bărbați în vârstă de 36, 65 de ani și 69 de ani, în timp ce celelate trei erau femei în vârstă de 36, 56 de ani și 62. Poliția a confirmat că doi dintre decedați erau părinții suspectului.

Două persoane au fost găsite în interiorul clădirii și patru persoane în fața ei.

Cele două victime rănite sunt un bărbat și o femeie, despre care autoritățile au spus că „nu sunt localnici” și că încearcă să stabilească ce relație ar fi putut avea cu suspectul.

Suspectul este de naționalitate germană, un bărbat pasionat să tragă la țintă, cu autorizație pentru un pistolul de 9 mm, despre care se crede a fi arma crimelor.

Autoritățile au spus că el locuiește în clădirea în care au avut loc crimele și că el a fost cel care a sunat la poliție după comiterea crimei.

Poliția a informat vineri că primele indicii arată că atacul a fost legat de un conflict „în familie” și că suspectul a fost arestat la scurt timp după atac.

Focurile de armă au fost trase la aproximativ 12:45 ora locală (11:45 UTC) în apropierea gării din Rot am See, un oraș de 5.200 de locuitori din landul Baden-Württemberg.

Hunedorean plecat la muncă în Germania, dispărut în Dortmund

Unii români din Germania spun că „nemții sunt proști”, dar niciunul nu a renunțat la țara aia

Ce se schimbă în Germania începând cu ianuarie 2020

  •  
  •  
ÎNSCRIE-TE acum pe pagina noastră de Facebook! - NEWS ROMANIA
error: ?